Öl-app

Tipsar om en app för iPhone. Beerscanner - läser streckkoder, sparar öl som du lägger in. Betygsätt och dela med andra användare!
Ladda ner i app store - kostar inte mer än en Bjørne Brygg ;)


Kommentarer
Postat av: Andreas

Kolla på den härom dagen, blir väll att ta hem den då!

2011-10-25 @ 20:59:07
Postat av: Marcus

Har installerat den nu. Verkar fungerar riktigt bra!

2011-10-25 @ 22:15:52
URL: http://www.marcussite.se
Postat av: Magnus

Ja, för en gångs skull hittar jag en app som verkar schysst och som fungerar! Lite småsaker finns kvar att ordna med. Till exempel möjlighet att lägga upp bild på sorter som saknar detta i sökresultat.

2011-10-25 @ 23:21:34
Postat av: Kristoffer

Tack för omnämnandet! Jag är en av (de 2) personerna bakom appen. Vi har en lång lista med saker vi vill slänga in i appen, men vi ville släppa den tidigt för att få in bra feedback på den och på så sätt prioritera features efter vad folk faktiskt vill ha. Så mer kommer! ; )Ang. din kommentar kring etikett-bilderna. När man går in på en detaljsida om en öl har du en liten bit ner två alterativ - Scanna in streckkod & Ta etikettbild. Men de kanske är lite svåra att hitta? Kanska att man ska kunna klicka på "Bild saknas" högst upp och därmed komma till kameran. Vad tror du/ni om det?Gå gärna med i facebookgruppen på http://www.facebook.com/BeerScanner. Där ska jag ta upp tråden om kommande features och se vad folk tycker.

2011-10-27 @ 12:46:48
URL: http://parsley.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0